Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

KAZIM ARSLAN YENİDEN ADAY OLACAK

Yozgat’ta önceki dönem Belediye Başkanı olarak görev yapan Kazım Arslan katıldığı bir programda Yozgat’a hizmet etmek için yeniden Belediye Başkanı adayı olacağını söyledi.

KAZIM ARSLAN YENİDEN ADAY OLACAK

Yozgat’a önceki dönemlerde milletvekili ve belediye başkanı olarak hizmet eden Kazım Arslan, Yozgatlı vatandaşların kendisinin yeniden belediye başkanı olarak Yozgat’a hizmet vermesi noktasında taleplerinin olduğunu ifade ederek bu taleplere kayıtsız kalmasının mümkün olmadığını belirtti. 

Kazım Arslan görevi bırakalı 5 yıl olmasına rağmen milletle gönül bağının ve muhabbetinin artarak devam ettiğini vurgulayarak, görevden kaçmadan Yozgatlının karşısına bir sefer daha Belediye Başkanı Adayı olarak çıkacağını dile getirdi. 

Sadece bu millete, bu memlekete hizmet etmek gayesinde oldukları için milletin bunu görerek kendilerini bağırlarına bastığını ifade eden Kazım Arslan, “Allah ömür verirse Yozgat’ta yeniden Belediye Başkanı adayı olmak istiyorum. Önümüzdeki birkaç ay içinde toplumla bu konuyu daha net bir şekilde paylaşırız. Gözlemleyebildiğim konu şudur: Bizim tekrar Yozgat’a Belediye Başkanı olarak hizmet vermemiz noktasında bir talep var. Halkımızın bu beklentisine kayıtsız kalmak mümkün değil. Zaten bizim bugüne kadar yaptığımız görevlerde tek bir maksadımız vardı. Sadece bu millete, bu memlekete hizmet etmekti. Bunun dışında hiçbir düşüncemiz olmadı. Aslında böyle olduğu içinde bu millet bizi bağrına basıyor. Geldiğimiz noktada da 2019’dan beri eksilmeyen ve artan bir şekilde yeniden Yozgat’a hizmet etmemiz noktasında bir talep var. İnşallah bizde bu talebe kayıtsız kalmayacağız. Yozgatlının karşısına bir sefer daha belediye başkanı adayı olarak çıkacağız. Tabi ki ondan sonraki karar hemşehrilerimizin vereceği karardır. Her türlü karara saygı duyarız. Görevden kaçmayacağız” diye konuştu. 

“ASIL OLAN YOZGAT’A HİZMET ETMEKTİR”

Kazım Arslan şu an için herhangi bir partiden aday olup olmama hakkında bir düşüncesi olmadığını zamanı gelince Yozgat için en hayırlı kararı vatandaşlar ile birlikte vereceğini söyledi. 

Asıl olanın Yozgat’a hizmet etmek olduğunun altını çizen Kazım Arslan, “2019 seçimlerinde ben bağımsız aday olarak halkımızın, hemşehrilerimizin karşısına çıktım. Halen mensubiyet olarak bağımsızlığım devam ediyor. Herhangi bir parti ile bir üyelik ilişkim yok. Ama tabi ki yeni seçimlerde nasıl aday oluruz, ne şekilde aday oluruz onu bilemiyorum. Partilerde bir durum değerlendirmesi yapacaktır. Biz de bir durum değerlendirmesi yapacağız. Bu noktada ben daha çok halka soracağım. Hangi partiden ne şekilde aday olmamız konusunda bir anket yapacağız. Bunların neticesinde Yozgat’ın en çok hayrına olan karar ne ise onu almak istiyoruz. İlla da herhangi bir partiden olacağım diye bir ön kabulümde yok ille şu partiden aday olmam şeklinde de bir ön kabulüm yok. Asıl olan Yozgat’a hizmet etmektir. Yozgat’a hizmet etme düşüncesinde samimiyseniz, tek düşünceniz Yozgat’a hizmet etmekse bu noktada her şekilde hizmet edebilirsiniz. Bağımsız olarak da hizmet edebilirsiniz, şu partiden de hizmet edebilirsiniz, bu partiden de hizmet edebilirsiniz. Muhtemelen iki ay içerisinde şekillendireceğiz. Ben 2019’daki bağımsız adaylıktan da son derece memnundum. Ben Yozgatlı hemşehrilerimize teşekkür borçluyum. Rakibim 19 bin küsur oy almaştı. Biz de 17 bin küsur oy almıştık. Ama bizim gerçek oyumuz 22-23 bindi. 4-5 bin oyumuz ya iptal edildi ya da yanlış kullanıldı. Aslında biz seçimi kazanacak kadar oy almıştık. Memnuniyetim şudur yıllarca siyaset yaptık. 1994’ten bu güne kadar. İyi ki bağımsız aday olmuşum ve kendimi görme imkanım oldu. Yani şunu görme imkanımız oldu. Demek ki vatandaş güzel iş yapan insanların zamanı geldiğinde arkasında durabiliyor. Partilere rağmen destekleyebiliyor. Güzel bir alternatif ortaya çıktığı zaman yerine göre iktidar partisine karşı da bir tavır geliştirebiliyor. Bu benim için bu son derece önemlidir. Siyaset yaptığımız süre boyunca insanların gönüllerine girebilmişiz. Bu nu da halk oy olarak sandığa yansıtmış. Yozgat tarihinde hiç olmadığı üzere yüzde 37 oranında çok büyük bir oyla bize destek oldular. Bu noktada da Yozgat’a teşekkür borçluyum. Biz seferden mesulüz. Allah izin verirse biz sefere çıkacağız. Gerisi Allah’ın takdiri” dedi. Haber: Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki