YOZGAT’IN GAZETESİ 21 YAŞINDA

YOZGAT’IN GAZETESİ 21 YAŞINDA

Kurulduğu günden bu yana ilkeli, dürüst, tarafsız, halkın haber alma hakkı için çalışan gazetemiz Yozgat Haber Gazetesi 21 yaşında.

18 Mart 2002 tarihinde kurulan gazetemiz o günden bu zamana tarafsız gazetecilik ilkesine bağlı kalarak yayınlarına devam ediyor.

‘HALKIN HİZMETİNDEYİZ’

Kurulduğu gün 18 Mart 2002 tarihinden bu zamana kadar ki geçen 21 yıllık süreçte halkın haber alma hakkı için tarafsızlık ilkesi ışığında yayınına devam eden gazetemiz Yozgat Haber Gazetesi, bugün 6 Bin 610’uncu sayısı ile siz değerli okuyucularımıza güncel haberleri sunmaya devam ediyor. Halkımızın haber alma hakkına bağlı, dürüst ve tarafsız habercilik ilkemizle çalışmalarımız devam edecektir.

‘EN DOĞRU ŞEKİLDE HİZMET EDİYORUZ’

Yozgat Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ruhi Bacanlı, “21 yıl önce bugün yayın hayatına başlayan gazetemiz her gün okuyucularımızla buluşuyor. Yozgat halkına en doğru haberleri tarafsız bir şekilde sunmak için gayret sarf ediyoruz. Takdir edilmeli ki Yozgat gibi küçük illerde gazetecilik yapmak çok zor. Buna karşın bizler en doğru şekilde halkımızın karşısına çıkmak için çalışıyoruz. Amacımız her türlü zorluğa rağmen sizlere hizmete devam etmek olacaktır" ifadelerini kullandı.  

‘GAZETECİLİK ZOR MESLEK’

Gazetemiz yazarlarından Salih Şimşek, “Birkaç yıl önce olduğum Yozgat Haber Gazetesi Ailesi içerisinde bir süredir kesintisiz olarak yazdığım köşe yazıları ile okuyucularımıza hizmet etmeye çalışıyorum. Bizler zorlu bir mesleği en doğru şekilde icra etme mücadelesi veriyoruz. Yozgat halkının haber almasında basının büyük bir görevi var. Yerel gazeteler olarak tüm sıkıntılara rağmen çalışmalarımızı yürütüyoruz. Özetle köşe yazılarımızda Yozgat'ın sorunlarını bütün çıplaklığı ile ön yargısız bir şekilde sütunlarımıza taşıyoruz. Bunu yaptığımız içinde takdir topluyoruz.  Gazetemizin 21'inci yılı kutlu olsun. Nice yayın yıllarında Yozgat Halkı’na hizmet etmeye devam ederiz inşallah" şeklinde konuştu. 

‘MESLEĞİME AŞIĞIM’

Yozgat Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erol mesleki hayata en doğru yerde başladığını ve devam ettiğini dile getirerek, “Mesleki hayatıma Yozgat Haber Gazetesinde başlamanın gururunu her yerde yaşıyorum. Tarafsız ve objektif olmak her meslektaşıma nasip değil belki ama o da kurumla alakalı. Bizler tam da o kurumun adıyız. Mesleğimde çok fazla katkısı olan imtiyaz sahibimiz ve iş arkadaşlarımın desteğiyle mesleğimi severek, çalışmaya devam ediyorum. Yozgat gibi küçük bir memlekette gazeteci ve doğru olmanın en güzel tarafını yaşıyorum. 21’inci yılımız Yozgat’ımıza ve siz değerli okurlarımıza hayırlı olsun" dedi.

21 yılda 6 Bin 610’uncu sayısına ulaşan gazetemiz siz değerli okuyucularımızın destekleri ile yayın hayatına ve Yozgat halkının haber alma hakkına uzun yıllar hizmet edecektir.

BASIN İLAN KURUMU’NDAN KUTLAMA 

Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk da gazetemiz Yozgat Haber Gazetesi’nin 21’inci yılını kutladı. 

Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk, “Yozgat Haber Gazetesi, 21 yıldır demokrasiyi güçlendiren, ülke değerlerini önceleyen, kültürümüzü zenginleştiren yayınlarınız ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine sağladığınız katkılar dolayısıyla sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 


Powered by Froala Editor