Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“YOL MEDENİYETTİR”

Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen Asrın Projesi Büyük Altyapı Yenileme Çalışmaları kapsamında Yozgat genelinde altyapısı tamamlanan bölgelerde hızla yol, kaldırım, peyzaj ve ışıklandırma gibi üst yapı çalışmalarına başlanıyor.

“YOL MEDENİYETTİR”

Yozgat Belediyesi ekipleri tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Yozgat’ın doğu- batı bağlantısını sağlayan Yurt Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. Genişletme çalışmaları sonrasında asfaltı, kaldırımı, peyzaj düzenlemeleri ve ışıklandırmasıyla Yozgat’a yakışır ve ihtiyaç duyulan bir bulvar hizmete sunulacak. 

Şehrin genelinde yıpranmış ve kullanım ömrünü tamamlamış, ekonomik olarak büyük maliyetlere neden olan içme suyu hattını başlattıkları Asrın Projesi Büyük Altyapı Yenileme Çalışmaları kapsamında tamamen yenilediklerini vurgulayan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerimizde hızla üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Asfalt yolları, kaldırımları, peyzaj düzenlemeleri ve ışıklandırmaları ile şehrimize değer katacak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yozgat Belediyesi olarak altyapı çalışmalarını tamamladığımız her bölgede olduğu gibi Yurt Caddesi’nde oluşturacağımız 2 kilometrelik bulvarımızda altyapı çalışmalarının bitmesinin ardından yol genişletme çalışmalarımıza başladık. Genişletme çalışmaları sonrasında asfalt, kaldırım, peyzaj ve ışıklandırma çalışmaları tamamlanarak şehrimize yakışır bir bulvarı daha hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Güvenli, konforlu ulaşımın yanı sıra şehrimize değer katacak, görselliği ile de dikkat çekecek bir hizmeti daha şehrimize kazandırmış olacağız” dedi. Haber: Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki