Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“Seçim güvenliği” toplantısı yapıldı

Akdağmadeni ilçesinde seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi maksadıyla Öğretmenevi toplantı salonunda “Seçim güvenliği” toplantısı yapıldı.

“Seçim güvenliği” toplantısı yapıldı

Akdağmadeni  Kaymakamı Fatih Topuz Başkanlığında düzenlenen toplantıya Akdağmadeni  Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hasan Basri Akyazı, Belde Belediye Başkanları, Kurum Amirleri ve siyasi partilerin temsilcileri katıldılar.

 Toplantıda Akdağmadeni İlçesinde seçim güvenliği ile ilgili alınacak önlemler gözden geçirildi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Fatih Topuz, “Bildiğiniz üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri yapılacaktır. Seçimlerde alınacak tedbirlerin yanısıra halkımızın huzur ve güven içerisinde oy kullanmalarını sağlamak amacıyla yapılacak olan çalışmalar görüşülerek son değerlendirmeler yapıldı. Toplantımızda ayrıca seçimlerin huzurlu bir ortamda geçmesi için bizler kadar özellikle siyasi partilerimize de çok büyük görev düştüğünü yetkililere ilettik.

Yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu seçimlerin karşılıklı sevgi ve hoşgörü çerçevesinde yapılması temenni ediyorum” dedi.


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki