Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

DARIMLA: “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

Adalet ve Kalkınma (AK) Partisi’nin ilçe teşkilatlarında yürüttüğü başarılı çalışmaları, ilçe kamu-kurum kuruluşları ve ilçedeki STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile sıcak ilişkileriyle takdir toplayan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Adem Darımla, ziyaretlerini sürdürüyor.

DARIMLA: “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adaylarından Adem Darımla, ilçe yönetimi,  ilçe başkanı ve il genel meclisi üyeliği gibi yürüttüğü görevlerle bir çok hizmete vesile olduğunu vurgulayarak,  edindiği bu tecrübelerle Yozgat’ın ve hemşehrilerimizin gereken hizmeti en üst düzeyde alması için  durmadan yorulmadan çalışacağını belirtti.

Yapılan teşkilat temayül yoklamasının ardından mülakat için Ankara'da bulunan Adem Darımla, “Aday adaylığımı açıklarken gerekse temayül yoklamasında gerekse ilçe teşkilatlarını ziyarette şahsıma gösterilen teveccüh ve yoğunluktan dolayı yoğun haz duydum. Bize güvenenleri inşallah mahcup etmeyeceğim. Kısmet olur,  aday gösterilip meclise gitmem halinde, tüm enerjimle Yozgat'ı hakkıyla temsil edeceğim” diye konuştu.

Yozgat'ın, sanayi ve ticari sektörü başta olmak üzere tüm sektörlerde gelişmesi için gerekli yatırım ve hizmetlerin Yozgat'a getirilmesinin önceliği olacağını vurgulayan Adem Darımla, “Şahsıma güvenenlerin yüzünü ak edip, bir günümüzün ertesi günden daha farklı olması yönünde bir hizmet anlayışıyla çalışacağım. Yaparsa AK Parti yapar”  dedi.


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki