Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

CHP YOZGAT SAHA ÇÖZÜM EKİBİ YENİDEN SAHADA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saha Çözüm Ekibi, Yozgat’ta yeniden çalışmalarına başladı

CHP YOZGAT SAHA ÇÖZÜM EKİBİ YENİDEN SAHADA

CHP Genel Merkezi tarafından ‘Saha Çözüm Projesi’ kapsamında oluşturulan ve yaşanılan deprem felaketi nedeniyle çalışmalarına ara veren ‘Yozgat Saha Çözüm Ekibi’, çalışmalarına yeniden başlayarak, hane ziyaretlerinde bulundu. 

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, “Abartmadan en ufak bir müzikli, eğlenceli bir çalışma yapmadan sade, düzgün, düzenli bir şekilde gençlerimizle tekrar sahada çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

CHP’nin Yozgat Saha Çözüm Ekibinde görev alan gençler, partinin il başkanlığında bir araya geldi. CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, gençler ile yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yaşar, ‘Saha Çözüm Yozgat’ ekibinin tüm ilçe ve köylerde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkın yanında olacağını bildirdi.

Yaşar, “3 Şubat'ta Yozgat’ta başlatmış olduğumuz Türkiye'de onuncu il olarak ‘saha çözüm çalışması’ dediğimiz, gençlerimizle hane ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, vatandaş ziyaretlerimizi, yurttaşlarımızı ziyaretleri başlatmıştık. İki gün çalışma yaptık, daha sonra Türkiye talihsiz bir felaket yaşadı, bu depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa diliyoruz. Biz de çalışmalarımızı bu süreçte aşağı yukarı işte 40 güne yaklaştı ara verdik, şimdi tekrar hayat devam ediyor” dedi. 

‘YURTTAŞLARIMIZDAN ALDIĞIMIZ İZLENİM DEĞİŞİMDEN YANA’

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, yurttaşlarından aldıkları izlenimlerin değişimden yana olduğunu vurgulayarak, ““Abartmadan en ufak bir müzikli, eğlenceli bir çalışma yapmadan sade, düzgün, düzenli bir şekilde gençlerimizle tekrar sahada çalışmalarımıza başlıyoruz. Yurttaşlarımızdan aldığımız izlenim değişimden yana. Değişimi Türkiye'nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olarak da Millet İttifakı olarak, 6 siyasi partinin bir araya gelip açıklamış olduğu sayın genel başkanımızı inşallah cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ülkemizi bu süreçten, bu ötekileştirmeden, bu gerilimden, insanlarımızı kategorize etmeden hep birlikte yaşayacağımız günleri yeniden kuracağımıza yürekten inanıyorum. Türkiye, Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları hepsi birinci sınıf vatandaştır. Bize oy veriyorsanız mutebersiniz vermiyorsanız terörize etmek gibi bir anlayışımız asla bizim geleneğimizde yoktur. Biz herkesin yüzünün güldüğü, her çocuğun yatağı aç girmediği, kimsenin giyiminden kuşamından inancından düşüncesinden dolayı ötekileştirilmediği bir ülkeyi hep birlikte kuracağız” diye konuştu. 

‘BİZE KATILIN’ BROŞÜRLERİNİ DAĞITIYORLAR

Gençlerin hane ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden geldiklerini belirterek kendilerini tanıttıklarını aktaran CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, “Hanenin konumu nedir, durumu nedir, ev kira mıdır, sorunları nedir, bize bakış açıları nedir, Cumhuriyet Halk Partisine eleştirileri nedir, önerileri nedir? bunları dinliyorlar. Bu düşüncede kimseyle polemiğe girmeden kimseyle siyaset de yapmadan sadece dinliyorlar, onların önerilerini alıyorlar ve sayın genel başkanımızın cumhurbaşkanı adayımızın ‘bize katılın’ partimizin hazırlamış olduğu bir broşürümüz bir de aile sigortamız var, broşürümüz onları kendilerine takdim ediyorlar” dedi. 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki