Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Eğitim değerlendirildi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il merkezindeki okulların müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim değerlendirildi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’nın başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin eşliğinde merkez okul müdürlerinin katılımıyla  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bozok Toplantı Salonu’nda Yozgat’ın  eğitimiyle ilgili Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Değerlendirme Toplantısı’nda; ‘Deprem nedeniyle Yozgat’a nakil gelen öğrencilerin eğitimleriyle ilgili iş ve işlemler ile ihtiyaçların giderilmesi, depremden etkilenen ve Yozgat’ta misafir olan velilere yönelik yapılan çalışmalar, psikososyal destek çalışmaları, okullara erişim ile ilgili hususlar ve yapılacak işlemler,  okul güvenliği, iş güvenliği, okul sağlığı işlemleri ve kamera sistemleri,  yatırım ve onarımların planlanması, okul öncesi eğitim, öğrencilere öğle yemeği verilmesiyle ilgili iş ve işlemler, taşıma yoluyla eğitime erişim planlaması ve dikkat edilecek hususlar, Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) ile ilgili iş ve işlemler ve verimlilik, kazanım elde etme süreçleri ve bu süreçlerin izlenmesi ve değerlendirilmesi, yerel ve ulusal projeler’ gündem maddeleri görüşülerek kararlar alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, depremden etkilenen veli ve öğrencilere bireysel görüşme yoluyla gerekli her türlü desteğin rehber öğretmenleri tarafından verilmesinin gerekliliğini vurgulayarak bu öğrencilerin psikolojik durumlarının takip edilmesinin önemini belirtti.

Toplantıya katılan yöneticiler birimleri hakkında okul müdürleriyle istişarelerde bulunarak yapılması gereken çalışmaları görüştü.  

Okul Müdürlerinin talep ve önerilerini alarak, fikir alışverişinde bulunan Yazıcı, emek ve gayretlerinden dolayı toplantıya katılan yöneticilere teşekkür etti.


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki